Love is in the hair

H-P: 9.00 - 19.00 | Bejelentkezés: +36 20 460 5844Hair Lovers Beauty Salon

HairLovers

Budapest

Szalonunk minden munkatársa elkötelezett az iránt, hogy munkájával teljesebbé tegye vendégeink életét!

Hair Lovers Beauty Salon


Nyugodt, pihentető, laza környezetben várunk, sok szeretettel!

Nálunk nyugodtan lazíthatsz, jól érezheted magadat, míg készül gyönyörű frizurád, körmöd vagy a kozmetikában kényeztetnek!

Mi egy nagyon vidám, együttműködő, harmonikus csapat vagyunk, számunkra a jó hangulat elengedhetetlen!

Sokat nevetünk, viccelődünk, természetesen bevonjuk vendégeinket is ebbe a kis családias környezetben.

 

Kik vagyunk?

 

 

Bakos Viktória, szalonvezető

Bakos Viktória, a Hair Lovers Beauty Salon alapítója, VIP fodrász

 

2011-ben szereztem meg a Clips Nemzetközi Fodrász Akadémián a fodrász bizonyítványomat. Tony & Guy alapokat tanulhattam Palotás Olivér vezetésével a Clips-ben, ahol megfogott az a szakmailag magas szintű, minőségi vendégkiszolgálás, amit elsajátíthattam.

Vendégeim elégedettsége a legfontosabb számomra, ezért szakmailag folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb technikákkal lenyűgözhessem őket. A legfontosabb a mosoly és öröm, amit visszakapok! Ez tesz engem is boldoggá nap, mint nap ebben a szakmában.

Bejelentkezés
Fodrászat / +36 20 460 5844

 

 

Adorján Nikoletta

TOP Fodrász

 

Gyerekkorom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni, amit 2015-ben egy sikeres vizsgával el is értem. Maximalista vagyok, igyekszem a vendégeim kérését a legjobb tudásom szerint teljesíteni. Hálás vagyok, hogy ilyen jó csapatban, prémium minőségű anyagokkal dolgozhatok.

I love my job!

Bejelentkezés
Fodrászat / +36 20 460 5844

 

 

Simon Valentina

kézápoló és műkörömépítő

 

Hobbim és egyben munkám a kéz széppé varázsolása. Mindent megteszek azért, hogy az, aki szép, ápolt körmöket, műkörmöket szeretne, és erre a célra engem választ, az elégedetten távozzon tőlem. Alfa kapos képző központban szereztem meg az OKJ-s kézápoló és műkörömépítő szakmai végzettségemet. Munkámban a maximumra törekszem, célom vendégeim elégedettsége, szeretném ha szívesen jönnének újra vissza hozzám.

Szakmai tudásomat továbbképzéseken tartom naprakészen. Folyamatosan járok előadásokra, részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon, ahol az aktuális díszítések, trendek, technikák, anyagok elkészítését sajátíthatom el.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára. Előzetes időpont egyeztetés után családias környezetben, szeretettel várom kedves vendégeimet.

Bejelentkezés
Simon Valentina +36 70 208 7083

 

 

Kovács Anikó

kozmetikus

 

1988-ban születtem Budapesten. Az ELTE cseh nyelv és irodalom szakának elvégzése után döntöttem úgy, hogy megvalósítom a gyerekkori álmomat, és kozmetikus leszek. Bizonyítványomat 2012-ben vehettem át, kiváló eredménnyel. 
Mindig is olyan kozmetikát szerettem volna létrehozni, ahol megnyugtató környezet, halk zene, kellemes illat fogadja a vendégeimet. Elsősorban a klasszikus kozmetikai eljárásokkal, gyantázással, arctisztítással, szempilla-és szemöldökfestéssel foglalkozom. Nem hiszek az egyre népszerűbb anti-aging eljárásokban, a high-tech eszközök megjelenésében a kozmetikákban, úgy gondolom, ezek igazán hatásosak csak bőrgyógyász irányítása alatt lehetnek. Véleményem szerint a fiatalos külső megtartásának kulcsa a rendszeres, bőrtípushoz és életkorhoz igazodó bőrápolás.
Vendégeim a munkámmal kapcsolatban leginkább azt szokták kiemelni, hogy alapos vagyok, hogy nem sietek, hogy nincs az a kellemetlen futószalag-érzésük, mint más kozmetikákban. Legnagyobb örömömre gyakran említik, hogy az én módszeremmel a gyantázás is kevésbé fájdalmas. 
Ha egy barátságos szalont keresel budapesti viszonylatban kedvező árakkal és jó megközelíthetőséggel, várlak szeretettel a Hair Lovers szépségszalonban!

Bejelentkezés
Kovács Anikó +36 30 281 4845