Love is in the hair

H-P: 9.00 - 19.00 | Bejelentkezés: +36 20 460 5844Kozmetikai szolgáltatásaink

Gyantázás

A gyantázás az egyik legrégebbi depilációs módszer, és az egyik leggyakrabban kért szolgáltatás a kozmetikámban. Az arc, hónalj, intim területek szőrtelenítését érzékeny bőrre szánt, elasztikus meleggyantával, a nagyobb testterületeket - mint kar, lábak, hát - görgőfejes, patronos gyantával végzem.

A legideálisabb, ha a szőr hossza kb. 0,5 – 1 cm, de ez változó lehet a bőr és a szőr típusának, a korábban használt szőrtelenítési eljárásnak függvényében.
A gyantázás előtt minden esetben kezelem a bőrt egy tisztító, fertőtlenítő hatású folyadékkal. Az alapos gyantázás, a megmaradt szálak csipeszelése után olajos letisztítással, fertőtlenítéssel és szükség esetén nyugtató krémmel zárom a kezelést. 

Tapasztalatom szerint a hosszú távú, rendszeres gyantázás gyengíti, ritkítja a szálakat, és a módszerrel mérsékelhető a szőrbenövés mennyisége. Sokat segíthet még ezen a problémán, ha hetente egy-két alkalommal bőrradírral átmasszírozzunk a bőrt, és ha rendszeresen testápoló krémmel puhítjuk, ápoljuk a bőrt a kezelt területen. A gyantázást követő 24 órában ajánlott kerülni a szauna, uszoda, szolárium használatát az esetleges fertőzésveszély miatt, és érdemes a napozást is későbbre halasztani.

 

Arctisztító kezelés

Napjainkban egyre fontosabbá válik az arctisztító kezelések beiktatása az arcápolási rutinunkba, hiszen a egyre károsabb környezeti hatásokkal, a levegő szennyezettségével, szilikon- és kőolajszármazékokat tartalmazó kozmetikumok használatával, táplálékaink rossz minőségével bőrünk sokszor nem tud megbirkózni.

Munkám során megfigyeltem, hogy még a harmincas, negyvenes korosztályban is gyakori a tisztátalan, aknés, mitesszeres bőrkép. A bőrtípustól függően 1-3 havonta beiktatott tisztító kezelés segít az aknék kialakulásának mérséklésében, tág pórusok kialakulásának megakadályozásában, egységesebb bőrkép kialakításában. 

Egy igazán alapos tisztító arckezelés hossza 2-2,5 óra, hiszen minden kötelező lépés szükséges a jó eredmény eléréséhez. Így a vendégeim az alapos nyomkodás után is szégyenkezés nélkül kiléphetnek az utcára, a minimális irritáció és pirosság általában másnap reggelre teljesen elmúlik.

  • letisztítás: bőrtípusnak megfelelő, gyengéd, habzó arctisztító készítménnyel
  • radírozás: évszaktól és bőrtípustól függően mechanikai vagy kémiai peelinggel
  • arc-nyak-dekoltázs masszázs: segíti a bőr felpuhítását, és ellazít a tisztítás előtt
  • gőzölés a bőr felpuhítása érdekében
  • mechanikai tisztítás, mitesszerek eltávolítása
  • fertőtlenítés gyógynövényes, fertőtlenítő hatású tonikkal
  • összehúzó maszk: nyugtatja a bőrt, összehúzza a pórusokat
  • tápláló pakolás: a bőrtípusnak megfelelő maszk táplálja, hidratálja, nyugtatja, üdévé teszi a bőrt
  • tonik és lezáró krém fényvédelemmel.

A kezelés ultrahangos hatóanyagbevitellel is kérhető, amely segít a tápláló, hidratáló, anti-aging hatóanyagokat, szérumokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni a hosszabban tartó hatás érdekében. 
 

 

Tápláló kezelések

A bőr pillanatnyi igényeihez igazodó, hidratáló, gyulladáscsökkentő, tápláló vagy feszesítő hatóanyagokban gazdag kezelések elvégzését minden korosztálynak ajánlom. Különösen fontos események előtt, vagy életünk egy nehezebb időszakában  eshet jól egy relaxáló masszázzsal egybekötött, pihentető, feltöltő, bőrszépítő másfél óra. 

A kezelést a bőr letisztításával, radírozásával, esetleg hidroabrázióval (vízsugárral történő bőrcsiszolással) kezdem. Ultrahangos hatóanyagbevitellel segítem a bőr állapotának megfelelő anyagok bejuttatását, majd a hatást fokozom egy bőrtípusnak megfelelő maszk felhelyezésével. A kezelést húszperces arc-nyak dekoltázsmasszázzsal, majd befejező krémmel zárom. 


 

Szempilla- és szemöldökfestés

Egy klasszikus kozmetikai eljárás, amellyel kiemelhető az arc leghangsúlyosabb része. Különösen ajánlom világos szempillával, szemöldökkel rendelkező vendégeimnek, vagy olyan hölgyeknek, akik nem szívesen töltenek időt sminkeléssel.

 A festést előkészítés, zsírtalanítás után egy kímélő összetételű, tartóssága miatt a kozmetikusok körében nagy népszerűségnek örvendő oxidációs festékkel végzem, majd nyugtató, fixáló folyadékkal zárom a folyamatot. 

A szemöldökfestés részét képezi a szemöldök formázása gyantával vagy csipesszel. Egyéntől és a szőr színétől függően 2-4 hétig marad tartós az eredmény.
Kontaktlencse viselése, illetve gyulladás és egyéb szembetegség esetén nem ajánlott a kezelés elvégzése. 
 

 

Ultrahangos hatóanyagbevitel

Széles körben alkalmazható kozmetikai eljárás, amelynek célja a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Az UH készülék segítségével létrejövő mikrorezgések, ultrahanghullámok hatására az anyagcsere, az oxigénellátás fokozódik, a nyirokkeringés élénkül, a sejthártya áteresztő képessége megnő.

A kezelés fájdalommentes és mindössze néhány percet vesz igénybe. Ajánlom egyéb kezelések kiegészítéseként a hatás fokozása, meghosszabbítása érdekében, de akár önmagában is gyors, frissítő kezelésként. A bőrre felvitt, jó minőségű, adott bőrproblémára szabott anyagok hatása még napokkal a kezelés után is érezhető. 

Jelentkezz be hozzánk!

Kozmetika / Kovács Anikó +36 30 281 4845