Love is in the hair

H-P: 9.00 - 19.00 | Bejelentkezés: +36 20 460 5844Kéz- és lábápolás, manikűr, műköröm, gél-lakk

Manikűr

Kezeink és körmeink rengeteg külső káros hatásnak vannak kitéve, ezért nagyon fontos a rendszeres ápolásuk.

Bőroldóval végzett manikűr:

Bőroldóval távolítom el a körömbőrt fém körömkaparóval, majd ha szükséges manikűrfejet haszálok,vágom a körömbőrt, ápolom,  igény szerint lakkozom vagy csodafény polírozom

Orosz manikűr

Egy új technologia, szárazon készítem elő a köröm bőrt 5 speciális manikűr fejjel. Ezzel a technikával akár 1 héttel is kitolható a gél lakk lenövése.

 

Parafinos kéz- és lábápolás

A kéz és lábápoláshoz ma már elengedhetetlen a parafinos kezelés. Kézápolásnál előkezelésként is használható manikűr előtt, mert puhítja a körömbőrt,  és ezzel megkönnyíti annak visszatolását. Lábápolásnál utókezelésként alkalmazható.
A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a parafinkezelés.
Az alkalmazott parafin kissé zsíros tapintású, viasszerű, olajokat illatosítókat tartalmazó kozmetikai termék. A meleg parafin tágítja a bőr pólusait ez által lehetővé teszi a krémek jobb felszívódását.
Kihűléskor a pólusok zárulnak, csapdába ejtik, a hatóanyagokat ez által a bőr mélyebb rétegeibe préseli a krémeket. 
A kéz és láb bőre hetekig puha és bársonyos marad.

 

 

Gél lakk 

Komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp a hibrid lakk zselék átmenetet képeznek a körömlakk és a zselé között.

Tökéletesen tapad, körömerősítő hatású.  Sikere az egyszerű felvitelben, a gyors eredményében és tartósságában rejlik. LED lámpában 30mp alatt 100% -ban szárazra köt, a vendégeknek nem kell rá vigyázni úgy, mint a lakkozásnál.

Tartósan hetekig megőrzik a körmök ápolt jellegét, kézen 2-3 hétig, lábon 4 hétig is ideálisan viselhető.

 

Műköröm

Műkörmöt bárki viselhet, akinek nincs fertőző körömbetegsége. Mindig ápolt benyomást kelt, mutatós, elegáns, alkalmazkodhat a ruházat vagy kiegészítők színvilágához.

Akár három héten át sem kell vele foglalkozni, így kifejezetten ajánlható azoknak, akiknek nincs idejük, türelmük a manikűrözéshez. Nagy segítség azoknak is, akik hosszú körmökről álmodoznak, de természetes körmeik túl gyengék, vagy törékenyek ahhoz, hogy megnövesszék.

A nem éppen esztétikus, korrigálásra szoruló körmöket is szebbé lehet varázsolni. Viselőjét segítheti leszoktatni a köröm, illetve a mellette lévő bőr rágásáról.

Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk. A műköröm viselés ma már mindennapjaink részévé vált, elfogadott viselet, a mindennapi szépségápolás velejárója. 

A műköröm a tévhittel ellentétben, lehet az eredeti körmökhöz megtévesztésig hasonló, mivel az egyik legfontosabb feltétel a természetesség. Akkor szép egy műköröm, ha nem "mű" hatású. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem elött van a kezük és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni, azoknak kifejezetten javaslom a műkörmöt.

A műkörmök megóvják viselőjüket a külső káros környezeti hatásoktól (pl. tisztítószerek, időjárási viszonyok)

A műkörömmel könnyen együtt lehet élni, könnyű hozzászokni a használatához. Tévhit az, hogy a műköröm roncsolja, a saját körmöt inkább megvédi a saját körömlemezt. 

A műkörömépítés célja: A saját természetes körmök megerősítése, hosszabbítása illetve esztétikusabbá tétele kézen és lábon.

Műköröm készítés kizáró körülményei: Gombás köröm, körömsánc gyulladás, benőtt köröm, nagyméretű szemölcs, hideg nyirkos kéz, vírusos fertőzés a bőrön, nyílt sérülés a kézen

Műkörömépítés technikái, anyagai:

  • épített zselés műköröm
  • saját természetes köröm erősítése, zselével

 

Jelentkezz be hozzánk!

Kézápolás / Simon Valentina +36 70 208 7083